LALALA

welcome♥


Monday, July 2, 2012

Family TatihSeni ..

Hiiiaauuu , long tyme tak update blog nii . Rindu pulak ye ,, kali ni gua nak update pasal aktiviti gua setiap hari sabtu .. Haha ... Tu pun nak jadikan isu kan ,, well biase lhaa , bukan aq nak SHOW OFF pun bnde2 yyg aku bt nii . Aq cume excited je . Sebab aku dapat ramai kenalan selain budak2 kat sekolah aku .. Ad jugak dari IKBN n others lhaa .. Yang penting PRINCIPAL - Noraniza Idris .. Hihi ,, Ummi baru nmpk :D .. Jurulatih2 .. & para pengikut ... Dah 4 mnggu aku ikut aktiviti nii . Nak menghabeskan mase aq dengan bnde nii . Aku bukan pndai sgt pun menari . Cume aq ikut org .. Bapak payah menarii haritu .. Tak tahu lha aq exam lepas ke tak .. Grrrr !~

Sekarang aq nak kenalkan family2 TatihSeni okayyy .. Let we started :-

*btw , aku post gambar2 Ummi Noraniza Idris & co. sudah lhaa .. Banyakkk sangat lhaa , tak mampu nak upload bnyk gmbar .. HAHA  ^^,

Ini TatihSeni Official Logo ..

The first is Zamri Pangat .. Our first choreographer for TatihSeni ..

Bukan calang2 orang okayy .. HAHA , pelaakon ni tau ^.^

Second go for *from the left Nur Amaliah - Anis Zakiah - Zarith Nadia ...

Diorang nii hotstuff facebook okayy .. Ad jugak salah sorang nii Tweetfamous .. Awww , HAHA ,,

Next , new main choreographer Zulk Joe *even bukan name betol :D & Kak Seri =)

Kau ad jah gedikk mcm ni ? :O

Next is the 2nd main choreographer Wan Mustaffa Kamal Sanusi ..


Happening gile kut diorang .. Kihhkihhkihh ^^.

Last but not least , our UMMI Noraniza Idris

Lovely Ummi .. Hihi ^.~

Panjang nye karangan ni .. Hikhok .. =.='' .. Biase lhaa , aq boring blog lha tempat aq lepas geram .. Haha ,, Dan akher sekali kawan2 ..


I love them .. HAHA ,, setiap mnggu jumpe , lepak & etc da jadi mc family pun . Tak kesah lhaa ap2 pun yg jadii . Heeee *tak pasal .. Dah lhaa , aku penat dah menaip nii .. Aku nak tido pulak .. Byeeee ... Jangan lupe follow ye cik adik , cik abang , cik akak , aunt , uncle , granpa , granny . HAAHA & semue nye <3 =)

Friday, March 30, 2012


Yawww korang semue . Kali aku nak post pasal Drama Komsas Sekolah menengah yang berlangsung pd 18/3 dekat Sekolah Menengah Kebangsaan Rantau Petronas . Sekolah Kebangsaan Kampung Baru Kerteh *sekolah aku* dapat jadi naib johan bagi pertandingan tu . Sekolah aku pon dapat Pelakon Wanita Utama Terbaik . Cempaka . Sekolah aku drama form 4 , Cempaka Berdarah . Punye lha semangat duk buat prop-2 tuh . Tak sia-2 habeskan duit beratus-ratus untuk beli barang -2 tuk bt prop ni . Nahh ,, sekarang dah jadi naib johan . Special thanks to SMKRP sebab dah bantu sekolah kami bt tu , bt ni . Tahniah jugak kat SMKRP sebab dah berjaye jadi Johan . SMKRP mmg super best kut . Dengan prop nye glitter -2 . Para pelakon pun awesome belake . Memang patut diorang menang . Cikgu-2 kat sekolah aku gile tak excited nak tunggu result drama . HAHA . Sampaikan aku tade suare dok jerit tyme umum tu . Bagus lha cikgu -2 tak salahkan siape -2 tyme habes perform tu . Aku rase kan , opening sekolah aku paling GEMPAK . Bagi aku lha . Tak tahu lha bagi korang ye / tidak . Heeee . Lgpun , sekolah aku baru 1st tyme hantar wakil pergi b'tanding , dah dapat nombor 2 . :face68: ... Aku rase orang laen pon suke OPENING sekolah aku . Memang perrrgghh aa . Naik bulu roma dengar background sound tume perang uhh . :c: . Tu je kut yang aku mampu share dengan korang . K lha . nanti aku akan kumpul cite -2 best . Korang selalu -2 lha lawat blog aku ni . Byee :) :face64:

Monday, March 12, 2012

Baru lepas Update blog yang HODOH ni :/

Assalamualaikum korang . *tak jawab dose . Heeee . Tak tidur malam rase nye update design blog ni saje . Ishhh . Bukan senang aku nak melawa blog ni . Tak lawa - 2 pun . HAHA . Sian kat aku . Tengok icon ni - :n: . Lawa tak ? HAHA . Hasil kerje aku update kat dalam posting ni . Tapi aku langsung tak pandai nak update bnde -2 yg susah . Setakat asas cenggini bole aa . Maklum lha Bloggng bukan bidang aku . Hati aku cume untuk Muzik , menari & menyanyi . Tp , aku bole katekan yang aku hampir gile duk update design blog . Yang aku tahu , aku nak Post Entry je . Heeee . Rase boring pon ad :19:...:19: . Hishh . Orang cakap design blog ni seronok . Seronok kat mane nye . Tak jumpe pon kat mane seronok tu berade . :D . Aku cume seronok post entry je . HAHA . Sebab Font blog aku besar . Sedap mate membace . Heeee . :88: . Lepas ni aku taknak pot entry ap -2 dah kalo Icon -2 ni hilang. HAHA . Burok gile jadi . :face16: :face16: :face16: . Tak mampu dah nak tengok blog sendiri . Haha . Gile kejam sampai tanak tengok blog sendiri . Reason : Sebab hodoh gile ! Ngehh ngehh :131: . Aku letak gambar Girls' Generation sebagai gambar pembukaan sebab aku takde gambar laen dah . Daripada aku letak gambar artis KPOP yang laen , baek aku letak gambar Girls' Generation . AKu kan S:h:NE yang setia . Kao ad ? Takde kan ? Heeee . Kalo korang perasan , blog aku ni penuh dengan Girls' Generation je kan . Memang lha , kalo bole kan , dengan background sekali aku buat gambar Girls' Generation . Aku selama nye S:h:NE . Heeee . Ehh , tu je kut aku mampu share dengan korang . Tunggu :65:ENTRY:66: yang selajutnye ye . Byeeee :n:

Saturday, March 3, 2012

Lepak lagi .

Yawww . Korang -2 pembace blog aku . HAHA . Kali ni aku lepak lg . Hari ni raai lg kut , kencang gile . HAHA . Lepak ngan Fareed , Ain ,Khalis , Maya & Fatin . Yg penting orang belanje aku . Susah sangat . Kuekk -2 . Esok Ain dah nak balek hostel . Kami tak cukup sorang ag . Ekin . Dy tade aa , dy pg Terengganu . Untung lha dapat jalan jaoh -2 . HAHA . Yang penting aku kenyang sudah . Happening tu tak yah nak cakap aa . Pening layan kerenah diorang. Bukan nye senang nak lepak same -2 cenggini . Payah tau . Pergi hostel nye . AP -2 lha . Aku n yang laen sekolah biase je . Dah jumpe setiap hari . Tak lepak mane pun . Kiteorang takkan lepak kalo tak cukup orang . Anda paham ? :PP . Seriously penat gile kut . Tp terpakse lha kan . Sebab tak senang nak kumpul cenggini . Heeee . Dpat jumpe pon ac aa tu . LALALA ~ . Memori tercipte lha sgt . Belambak dah tercipte smpai nak pe;0nuh dah memory lam kpale :P . Heeee . Errm , tu je lha aku nak kongsi . Yang laen takde dah . Lalala . Byee

Tuesday, February 21, 2012

Perarakan Maulidur Rasul

Heyy korang -2 ,, kali ni aku nak cite pasal aku pg ikut PERARAKAN MAULIDUR RASUL . Berarak lha sangat . HAHA . Hari ni *18.2.2012*Sabtu* kemain Maya kejut aku pagi -2 bute . Excited katenye . Mak aku tak kejutkan aku lg . . Pukul 6.30 aku pg umah Tun amek dy . Aku igtkan Maya dah siap kejut orang kemain . rupe -2 nye dy yg tak siap lg . Lame gile doh tunggu die sorang . Mak aku tak cakap nak call dah . :D .
Maya excited bukan ap . Dy excited sebab dy nak jumpe Boyffie dy *Aleyff Affham* . Aku awal -2 bukan nak jumoe sgt pon . Rase nyesal pon ad sebab ajak Maya pg . HAHA . Sebab Aleyff sombong . Dah jumpe , cenggitu aa dy . Naseb baek tak sombong :). Maya pun malu -2 je . Nyampah aku ! Tak cakap nak tukar make - up dekat muke dy uhh . HAHA . Selagi muke dy tak cantik , selagi tu dy tanak pnggil Aleyff . Last -2 Ain yg tolong panggilkan dengan name *ALeyff Pampam* , haha ! Embrassing okayyy :D. Watlek watpeace  (V) . Maaf lha , Maya degil sikit . Aku nak copy gambar dy taknak kasi . Lantak aa . Blog aku , tak penting pun muke dy . HAHA ! Akibat kedekut sangat . Aku ad gambar dengan Aleyff , tp tak banyak aa . 2 keping je . Tak ambek banyak -2 pun , malu sebab aku bukan nye HOTSTUFF nak amek gambar dgn dy . Aleyff tu HOTSTUFF gile . Erhhh . HAHA ! Kasut yang penting *Adidas* . HAHA. Fon pon same :P
Galaxy Young . AKu tak mampu nak dapatkan semue tu . Orang kaye kan :D . ----->




Saturday, February 18, 2012

Pergi LEPAK .

Heyy yaww korang , new entry lg aa kali ni . Bosan jugak kadang -2 update blog setiap hari . Ishhh , macam ap . Aku bukannye nak cari PUBLISITI sebab update blog . HAHA . Topik entry aku kali ni , pasal aku pg lepak . Aku punye kawan yg rapat gile  bukan selalu kot dapat jumpe . Sebab diorang asrama derr . Sorang form 4 n sorang lg form 5 . HAHA . Aku n diorang akan lepak dekat Mesra mall atau Mcdonald . Tempat wajib pergi . Heeee . 17/2/2011 *Jumaat* . HAHA . Nur Asyikin belaje aku . First time kut . Btw , bersyukur sebab orang belanje <3 :D . Tyme tu Ain nak balek umah kuantan , cume tinggal Maya & Ekin lha . Kawan baru pon ad . Name dy Khalis . Hehe . Sorang -2 makan mcam hape , Aku pon tak mampu nak beli DOUBLE -2 bagai , aku cume letak fried fries je nak tinggikan burger aku tu. HAHA . Orang habes tengok aku tyme aku bawak burger tu pg amek sos . ToingTing . . Lupe pg amek sos punye pasal aa . Nak pg tandas pon berteman . Tak maya , Khalis teman , awwww . HAHA . Aku cume sempat amek gambar aku n Khalis je . HAHA . kami tak ad ap-2 okayy :p

Tak payah gambar lha . Nnti aku upload gambar aku je. Blog aku kan , takkan nak penuh dengan gambar orang laen : P . Bukan ap , aku malas nak RESIZE gambar tu  sebab besar sgt kot SIZE gambar tu . Tak mampu nak bt . Heeee . Tpi sedeh sebab belah petang out tu , aku tak pergi sebab aku takde motor .:(
Hanye mampu tunggu orang amek je kat umah . HAHA . Ntah -2 tade orang nak ambel terus :)
Heheh . Tu je kut yg mampu aku share. Byeee :*

Friday, February 17, 2012

G*Y SUCKS ! YULKKSS

Yawww . Diri ni rase nak update blog . Hehe . Cari point nak update pasal ap . Nah , sekarang aku tau ap . Aku nak update pasal *GAY* . Aku dapat point ni bukan nye aku reka pon . Aku nak cakap bende yang betul . Aku nak cerite sikit bnde gile cenggini .. Aku tau sal semue ni dari kawan aku . Kawan aku punye kawan uhh , perangai dy cenggitu aa . Geli sial . Kalo aku bg tau name kan , bagaikan aku membuke aib die lakkan . Secare jujur , dulu aku pernah aa kawan dgn dy . Tapi tak lame sebab over sial . Belagak mengalahkan orang kaye . Benci aku . Setiap mase aku update cerite die ni sorang via kawan aku . Sekarang ni pon aku nak update pasal dy . Pasal dy berCOUPLE . Oooppsss , aku bukan nak busy body . Aku akan dipanggil busy body if dy COUPLE dengan PEREMPUAn . But now dy COUPLE dengan LELAKI . Disgusting okayy ! Die lha LELAKI pertame yg berzina sesame LELAKI dekat kampung aku . Issshhh , memalukan je . Yang aku tak tahan nye kantoi bt L*VEBITE dengan Boyffie dy aa .. Sebab kawan aku *Aslah* tyme tu maen gurau -2 , maen tarek -2 baju . Last -2 tersalah tarek sampai bawah . Erhh , Lebam mahh . HAHA . Menurut kawan aku yg aku suroh kawan dengan dy uhh , L*VEBITE tu asli dari boyffie dy . Astarghfirullah . Yg lebih kejam uhh , dy bt pada first puasa 2011 .. Nah amek kao , detail terus aku bg . Ya Allah , jauhkan lha aku dari bnde -2 hina cenggitu . Aku taknak diseksa di NERAKA kelak . Sampai mati aku tak akan kawan dengan manusie jenis macam tu . Menjijikan + hine + kotor = DOSA !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...