LALALA

welcome♥


Monday, March 12, 2012

Baru lepas Update blog yang HODOH ni :/

Assalamualaikum korang . *tak jawab dose . Heeee . Tak tidur malam rase nye update design blog ni saje . Ishhh . Bukan senang aku nak melawa blog ni . Tak lawa - 2 pun . HAHA . Sian kat aku . Tengok icon ni - :n: . Lawa tak ? HAHA . Hasil kerje aku update kat dalam posting ni . Tapi aku langsung tak pandai nak update bnde -2 yg susah . Setakat asas cenggini bole aa . Maklum lha Bloggng bukan bidang aku . Hati aku cume untuk Muzik , menari & menyanyi . Tp , aku bole katekan yang aku hampir gile duk update design blog . Yang aku tahu , aku nak Post Entry je . Heeee . Rase boring pon ad :19:...:19: . Hishh . Orang cakap design blog ni seronok . Seronok kat mane nye . Tak jumpe pon kat mane seronok tu berade . :D . Aku cume seronok post entry je . HAHA . Sebab Font blog aku besar . Sedap mate membace . Heeee . :88: . Lepas ni aku taknak pot entry ap -2 dah kalo Icon -2 ni hilang. HAHA . Burok gile jadi . :face16: :face16: :face16: . Tak mampu dah nak tengok blog sendiri . Haha . Gile kejam sampai tanak tengok blog sendiri . Reason : Sebab hodoh gile ! Ngehh ngehh :131: . Aku letak gambar Girls' Generation sebagai gambar pembukaan sebab aku takde gambar laen dah . Daripada aku letak gambar artis KPOP yang laen , baek aku letak gambar Girls' Generation . AKu kan S:h:NE yang setia . Kao ad ? Takde kan ? Heeee . Kalo korang perasan , blog aku ni penuh dengan Girls' Generation je kan . Memang lha , kalo bole kan , dengan background sekali aku buat gambar Girls' Generation . Aku selama nye S:h:NE . Heeee . Ehh , tu je kut aku mampu share dengan korang . Tunggu :65:ENTRY:66: yang selajutnye ye . Byeeee :n:

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...