LALALA

welcome♥


Friday, March 30, 2012


Yawww korang semue . Kali aku nak post pasal Drama Komsas Sekolah menengah yang berlangsung pd 18/3 dekat Sekolah Menengah Kebangsaan Rantau Petronas . Sekolah Kebangsaan Kampung Baru Kerteh *sekolah aku* dapat jadi naib johan bagi pertandingan tu . Sekolah aku pon dapat Pelakon Wanita Utama Terbaik . Cempaka . Sekolah aku drama form 4 , Cempaka Berdarah . Punye lha semangat duk buat prop-2 tuh . Tak sia-2 habeskan duit beratus-ratus untuk beli barang -2 tuk bt prop ni . Nahh ,, sekarang dah jadi naib johan . Special thanks to SMKRP sebab dah bantu sekolah kami bt tu , bt ni . Tahniah jugak kat SMKRP sebab dah berjaye jadi Johan . SMKRP mmg super best kut . Dengan prop nye glitter -2 . Para pelakon pun awesome belake . Memang patut diorang menang . Cikgu-2 kat sekolah aku gile tak excited nak tunggu result drama . HAHA . Sampaikan aku tade suare dok jerit tyme umum tu . Bagus lha cikgu -2 tak salahkan siape -2 tyme habes perform tu . Aku rase kan , opening sekolah aku paling GEMPAK . Bagi aku lha . Tak tahu lha bagi korang ye / tidak . Heeee . Lgpun , sekolah aku baru 1st tyme hantar wakil pergi b'tanding , dah dapat nombor 2 . :face68: ... Aku rase orang laen pon suke OPENING sekolah aku . Memang perrrgghh aa . Naik bulu roma dengar background sound tume perang uhh . :c: . Tu je kut yang aku mampu share dengan korang . K lha . nanti aku akan kumpul cite -2 best . Korang selalu -2 lha lawat blog aku ni . Byee :) :face64:

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...