LALALA

welcome♥


Thursday, February 16, 2012

Sekolah baru , Kawan baru :)

Yaww there , aku berasal kat Sekolah Kebangsaan Kerteh dulu . Sekarang aku nak tukar mood kat sekolah baru . Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Baru . Heeee . Kadang -2 aku rase macam nak pindah jugak dekat sekolah lame uhh . Sebab sekolah baru kan , aku bukannye biase lg . HAHA . Yang aku sendiri rapat tak ramai pun . Tu cume aku je , tak tau lha takot diorang tak mngaku :) . Small matter aa . Yg pnting aku ad kawan dekat sekolah tu . Alaaa , kutuk - 2 tu biase aa tu . Tak kesah mane tp terguris sikit . HAHA . . Kat bawah ni aku nak tunjuk gambar dan aku sendiri yang akan menilai kawan - 2 baru aku tu . Yang aku rase aku rapatkan diri aku le . HAHA . ---->

  Ni name dy Ahmad Syahril Daniel bin Zainal . Mule - 2 aku jumpe dy lngsung tak tegur . Huisshh . HAHA . Aku mule bercakap dengan dy tyme PERJUMPAAN RUMAH SUKAN . Yeahh . Last - 2 lekat kawan smpai sekarang :) . Btw , nickname yang aku kasi kat dy - Oppa - Shi . HAHA ^^,

  Yang ni pulak name dye Muhammad Kulim bin Hisyam . Aku mule - 2 masok kelas dy , bukan nak tegur pun . HAHA . Tgk pon taknak . Aku pon dah lupe canne aku boleh lekat kawan dgn dy . Sekepale dengan aku rupenye . HAHA . Nickname yg aku kasi kat dy - Hyun-Shi . HAHA :>



Yang ni pulak name dy Mohd Shaifulrizam bin Harun . Aku kenal dy dah lame (kut) Heeee . Tak kesah mane lha yg ni . Kdang - 2 aku geram jugak dgn dy . Tp tade dy sunyi . Heeee .


Yang ni pulak Nur Shahirah binti Jusoh . Aku pernah jumpe dy dekat kuarters guru . Hehe . Tyme tu dy nak amek Ain pg pasar . Masok sekolah tu , senyum je memanjang selagi tak kenal name . Dah kenal mcm hape :DD


Ni pulak name dy Sharifah Fadzliatun Al idrus *menurut name FACEBOOK . HAHA . Tp orang pnggil dy Tun je . Dengan name ayu . Aku yang tegur dy mule - 2 sebab dy kawan Ain + berkepit dengan Ain . Last - 2 same jugak perangai :DD
Yang niplak name dy Ashraff Harith . Yg ni selalu je kut teman aku pg tandas or kat mane -2 sekali pun . HEeee . Bukan nye senang aku nak ajak orang pg tandas atau mane -2 .Kire beruntung aa tu , :) . Beruntung dapat semue kawan -2 baru aku :)

Yang ni pon kalo menurut name FACEBOOK , name dy Ezhan Ziqrie . Sebab aku tak dan nak g tengok buku tulis dy name pnuh . Heeee . Mule - 2 sombong aa . Yg tegur dy jugak dulu . Heeee :)


Aku introduce kat korang due - orang skali gus aa. Sebab aku tak dapat nak cari gambar solo diorang . Haisshh . HAHA . NAme yg pakai Sweater hitam tu Nur Hasanah . & yg sorang lg tu , Wan Nor Afiqah . Aku kamcin ngan diorang tyme Afiqah pindah kelas aku . HAHA . Mule aa naik fixie setiap petang . :)

Ni pulak aku kenal die tyme tuition kat rumah cikgu juliana . Name dy Muhammad Zhakwan bin Kuri . HAHA . Anak kepade Maya . Yg pnting pengawas sekolah :P

Ni pulak Arif Fadhilah bin Madi . HAHA . Bukan maen aku igt dy jahat . Sebab taon - 2 sebelumnye selalu je nak pukul aku . Erhhh . Rupe - 2 nye perangai doh . Cepat menangkap ap yang orang bt . Cntohnnye kalo aku nyanyi , mesti dy Imitiate balik aa bnde yg aku bt . :)


Ignore Arif okayy , sebab aku nak gtau yang pakai baju hijau tu . Name dy Adam . Name pnjang , Adam Daniel . HEHE . yg bawak aku pg kantin tu dy lha . HAHA . Btw , aku dah pon kenal dy sejak form 2 lg . Tp tak berkawan . HAHA ! ^^,

Zarul Syairrazi ( HIJAU ) & Zakwan bin Zaidi ( BIRU )


With Adam :)

With Adaam & Syahril :)

Kawan yang pergi rehat same -2 . HAHA ! Lepak kat mane yang mmpu :)

Dah . Tu je yang aku mmpu share . Laen kali aku ad entry baru , aku gtau okayy ? Dahhh :>

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...